pühapäev, aprill 02, 2006

Lola jookseb ja hokit ei ole..

"Karrrgaa porrrrriii" (Vanad eestlased)

Nagu SPI's kunagi kommenteeritud sai, siis kõigilt on midagi õppida. Tänane päev meenutas taas pisiasja, et inimesed on erinevad ja saavad asjadest erinevalt aru. Veelgi enam, inimesed edastavad informatsioon erinevalt ja lahendavad olukordi erinevalt. Minu kohus oleks siis võimalikud veidrad stsenaariumid kokku koguda ja järeldada neist mis võimalik ja mis vaja. Viimane hokimäng - võitjad on selgunud, tulemus teada :P

Vaatasin üle mingi aja taas filmi "Lola Rennt". Mõne helge hetkega kahvatu storyline, kuid visuaalselt kohati ilus ja efektne. Mõni hea mõte oli ka sees, aga see ei ole teatavasti kuigivõrd objektiivselt hinnatav. Nagu nö "E.-fenomen": ta võib ütelda midaiganes labast, väheolulist või lauslollust, kuid piisava kompetentsiga inimesed suudavad sellest mõnikord arendada mingi väärtusega mõtte. Ja vastupidi. Stiilipunkte võiks anda, sisu eest mitte.

* * *
Veider rahulolu on mind tabanud. MLAT test on homme hommikul, ECC nädala pärast, GRID ja muu moos vahepeal, aga ajab ainult muigama.. Kui sa oled alati asjadega hakkama saanud ka ilma pühendumata, siis milleks seegi kord vaeva näha. Usaldan orkestrit, ja maailm pole oluline. Ta on tagasitulles alati olemas olnud.