esmaspäev, september 08, 2008

Sellest et sügis on siin..

Vahel satun tunnistama seiku, mis pakuvad võimalust tunda headmeelt väikeste asjade üle. Näiteks vabaduse üle öösel jalgrattaga Tartus ringi sõita, avastada uusi väikeseid tänavaid, kuhu pole enne sattunud ja meeldivamaid neist tänavaist, kuhu olen enne sattunud. Sekka ka mõni õpetlik tarkusesõna teeäärde jäävailt infotahvleilt. Näiteks sain täna teada, et Tamme staadionil on keelatud narkootikumide tarvitamine. Nii oli seal värava peal kirjas: "Ära astu murule", "Staadionil narkootikumide tarvitamine keelatud" jms. Konkreetne - palun tarvitage narkootikume kuskil mujal!20080907_011816

Aga sügis on tore. September võiks kesta rohkem kui vaid kuu. Kunagi tegin siin blogis ka mingi testi, mis ütles et "You Belong in Fall" ja "You appreciate the changes in color, climate, and mood that fall brings. Whether you're carving wacky pumpkins or taking long drives, autumn is a favorite time of year for you". Kõrvitsad ei ole päris minu esimene valik, aga muidu kiidan heaks.

Lisaks veel meeldetuletus huvilistele, kel on Sügisball nägemata - kolmapäeval Ateenas saab seda suurel ekraanil näha kõigest Tammsaare eest. Ma läheks seda kolmandat korda vaatama kui mul kogemata samaks ajaks üks teine pilet olemas ei oleks. Kuna vaheldus on oluline ja Randomijumalale tuleb võimalus anda - lähen uurin, mis mulje jätab Sarah Chang hooaja avakontserdil..

soundtrack : Bush - 40 miles from the sun