reede, detsember 01, 2006

Sellest reedest ja ülejärgmisest..

Raske uskuda, aga näib, et mitte keegi ei ole huvitet minuga Green Christmasile minema! D'mit! Taas haruldane võimalus kuulata inimesi põnevaid vabandusi välja mõtlemas. Eriti ebaoriginaalsed vangutavad pead ja sõnavad mõtlikult "kallis kuidagi". Ausamad tunnistavad, et muusika pole päris see.. Mõned lähevad suisa jooksujalu Sinu Naist kuulama, et ainult mitte toredamast üritusest osa võtta. Oh aegu, oh inimesi..

Ja btw, sünnipäevakink iseendale: komistasin lõpuks ometi sellise toreda raamatu otsa nagu Ellise "American Psycho". Kuulukse, et raamat on kordi parem kui film, mis peaks siis tähendama midagi fantastilise kanti. Woohoo! Aga enne kui ma selle rüppe saan langeda on mul läbida pool kilo raamatut "Haunted", mis on ka iseenesest omamoodi lahe tuikudes huvitavate ideede toel wannabe-rõvedadani ja tagasi.. Eks kui ma läbi saan, siis kommenteerin täpsemalt. Ehk.

Aga nüüd lippan, korjan "Kaupsi" "Toidukast" peale herr F'i ja siirdun nende pessa, kus ehk saab süüa, mõnda head-paremat veini ja ühe HOMMi.

Ja sina! Sina helista mulle ja ütle, et oled käpp paariks päevaks Rakverre Griinile minema!

Sildid: