pühapäev, veebruar 24, 2008

Sellest kuidas kurjad inimesed Venemaale JÄLLE halba soovivad..


Venemaale on alati halba soovitud. Juba vanal nõukogudeajal luurasid kapitalistlikud kurjamid Mars & Snickers salaja tulutoovate nõukogudemaa piiridel.. Õnneks on maailma õiglust päästma asunud Sivkov, kes on (loodetavasti ennetamiseks õigeaegselt) läbi näinud taas ühe kurja plaani:

Venemaa Geopoliitiliste Probleemide Akadeemia (imetlegem imelist nime!) teatab, et USA ja tema kurjad käsilased kaaluvad plaani Venemaad rünnata. Venemaa tahetakse kolmeks jagada: lääneosa Euroopa liidule (ilmselt oleks need siis kurjad käsilased), keskosa USA'le (kurjad) ja idaosa Hiinale (hiinlased küll kurjad ei ole, aga ilmselt nii on veenvam, kui KÕIK on Venemaa vastu). Praegu nad tuumarelva tõttu rünnata veel ei julge, aga juba aastal 2012, jajaa.. siis läheb lahti! ja kui mitte 2012 siis 2015 kindlasti. (lühikokkuvõte Interfaxi uudisest).

Hmm. Kas ainult mulle tundub, et paranoia on uus must? Ega ometi keegi oma palga pärast muret ei tunne ja külma sõda tagasi ei igatse ? Ei usu. Ikkagi usaldusväärne info ju (Western military experts talking ja puha)..

Sildid: ,

2 Comments:

Blogger Eva Labotkin said...

ROFL

just made my day

26/2/08 22:02  
Blogger Imre said...

enne seda maaspüherdamise osa kontrolli, ega seal mõni veritsemist harjutanud ei ole.

(Selline soe ja praktiline soovitus päälinlasele)

8/3/08 23:59  

Postita kommentaar

<< Home