kolmapäev, märts 19, 2008

Ostan uue elu, soovitavalt puhta..

Juhuslikult komistasin sellise asja otsa: a life for sale.

Tsitaat lehelt:
"My whole life is for sale.
Everything. Lifestyle. House. Car. Motorbike. Job. Friends. Everything that I own, and all of the things that I don't own, but that are still an important part of my life!
[---]
When I say everything is included in the sale I mean EVERYTHING is included! Upon completion and settlement I will walk out of my home for the last time in just the clothes I am wearing, and carrying only my wallet and passport."


Niipaljukest siis võistlusest "võidab see kel surres rohkem asju" ja pese-pese-pesu-loo-kodu värgist.  Imetlusväärne pole siin mitte pettumine oma elus, vaid julgus loobuda sellest, mis ei ole nii oluline (asjadest, elukohast, tere-tuttavatest, tööst), tehes seda teadlikult, kaalutletult ja näiliselt mõõdukalt rahulolevana. Kaasa võtta vaid see mis on oluline ja (peaaegu, loodetavasti) võõrandamatu - identiteet. Minu müts on maas..

Tagasi Indigolaste juurde: kui keegi tahab austraaliasse elu osta, siis alghind on 1 Austraalia dollar. go for it :P

Soundtrack: Indigolapsed - (Voorimehe viis) - Juua külma kohvi

1 Comments:

Blogger meRilin K said...

mina mütsi ei kanna, mida maha visata, ent jagan seda seisukohta. ent mingi piirini muidugi..
seni kuni pole reproduktsiooni toimunud, võib tõesti nii mõelda.

Aga ma elan juba paar aastat põhimõttega, et mida vähem asju mul on, seda vähem olen mingite konkreetsete paikadega seotud, juhuks kui peaks tulema tahtmine või vajadus liikuda. Ja seda on siiani üsna palju ette tulnud. (vajadust liikuda st.)

19/3/08 19:19  

Postita kommentaar

<< Home