teisipäev, märts 06, 2007

Sellest kuidas hiired tuules kohtusid wannabe-räpparitega..


"jou-jou tk-tsh-thsk tsh-tsh-tk" .. ja teised veidrad hääled, mida mingid räpihuvilised (?) noored suutsid täna Illegaardis minust mõne meetri kaugusel tekitada, kui mina üritasin oma frustratsiooni matta raamatusse "Hiired tuules"
LK 40:

"Ta kaalus valvsalt iga oma sõna. Varasemast ajast ta teadis, kuidas teatavat liiki inimestega tuleb kõnelda. Ei tohi kasutada võõrsõnu. Kahemõttelisusest tuli igal juhul hoiduda, olgu neist .."
- KEDA huvitab, mis on remix, onja ? Tead, seal teeb see ..
".. nii raske loobuda kui tahes. Iroonia pidi täeisti kõrvale jätma. Niikuinii võetakse öeldut üheselt. Kõige hullem, kui partner hakkas kahtlustama, et nali oli mõeldud tõelise tögamisena. Siis oli kõik läbi. Ka .."
- tsk-tsk-tshk, tsk-tsk-tsktsk-tshk (mobiilist kostub mingit piiksumist, millele kaasa häälitsetakse)
"..ei tohtinud kasutada pikki lauseid, mille ots enne meelest jõudis minna, kui lõpp asjad kokku.."
- (Üllatavalt puhta inglise keelega kumbki räpparvennikestest haugub mingeid veidraid sententse)
".. võttis. See-eest võis hästi palju ropendada. Kurat tohtis kogu aeg öelda. Kui räägiti seistes, siis tuli end kandadel õõtsutada, käed taskusse surutud, ja iga minuti järel sülitada. Kõnelema pidi väga kategooriliselt ja võimalikult üldiselt. Kõige parem oli kiruda seda, mida kõik kirusid, ja väga asjatundliku näoga kiita seda, mida niikuinii.."
- tsk-tsk-tsk tshk tskstsks ... (mobiililt mingi piiksumine ja rütmipille järgitegevad räpparbro'd)
".. kõik kiitsid. Ja kogu aeg tuli valvel olla. Et keegi ei hakkaks kujutlema, et sul on jumal teab milliseid kavatsusi. Sest kui .."
- (wannabe-kuri wannabe-räppar häälitseb taas, pikalt ja pidevalt millestki mis pidavast 50cents repertuaarist olevat)

... ja nii seni kuni mul BF&tonic otsa sai. Siis otsustasid nad ka lahkuda, kohe pärast mind, kaabakad.

Aga "Hiired tuules" näib lahe raamat olevat, snoobilikku pseudointellektuaalsust olen ma ennegi hingelähedaseks pidanud. Äratundmisrõõmu Victor Kaku arvamustest ja situatsioonidest, pole need teps mitte võõrad.

Inimesed seebiks, eriti need lollid, labased ja häirivad.

"Ta tundis, et tobud on talutavad ainult ainult niikaua, kui nad teavad oma kohta. Aga kui üks niisugune muutub agressiivseks ja tõuseb tagajalgadele, siis tuleb ta hävitada." (Hiired Tuules, lk 34)

soundtrack: Amorphis - My Kantele

Sildid: ,