pühapäev, juuli 27, 2008

Sellest paanilisest üritustemaratonist..

On suvi, oh inimeste ruttu..

Käisin täna-eile töökaaslastega kanuutamisretkel Pedja jõel. Teate küll, see jupp, mis Puurmanis Tln-Trt maantee alt läbi läheb .. Väidetavalt liikusime ca 20 km Tammemäe-Tõrve-Puurmani-Kirna marsruudil marurahulikul tempol ;) Vihjeks teistele potentsiaalsetele huvilistele, et antud jõelõik on väga rahulik ja leebe (vähemalt võrreldes Pärnu ja Ahja jõega). Selline "ära mõtle ja triivi kaasa"-jõgi. Päike paistis ja linnud laulsivad ja kui vahepeal mingi mõte tekkiski, siis oli see seotud üldise nahapindade punastumiste ja veel aeglasemate triivijate ootamisega mõnel eriti rahulikul käänakul.. Päeva lõpuks väiks saun&grill&telk.

Jätkuürituseks vaheta seltskonda ja stardin täna öösel paariks päevaks Saaremaale. No seal läheb ilmselt nii nagu need väljasõidud ikka: "oi, see on tore tee, lähme sinna" + keeruline telkimiskoha valik + väike raamatulugemine mõnes eriti chill'is kohas.Teisipäeva hilisõhtul või kolmapäeval ehk tagasi..

Ja nüüd näib, et Masterplani võiks kuuluda veel Augustibluus Haapsalus tuleva nädala lõpus (1.-2. august). See kõlab kuulutuse järgi väga hea: näiteks Compromise Blue, Ultima Thule, Bullfrog Brown, Steve Morrison ja mitmeid minu (bluusivõhikule) tundmatuid nimesid. Lisalugemiseks ka pisut avaliku meedia teksti siit.

Ma avastasin selle ürituse olemasolu alles täna, kuid ma tahan sinna minna. Siinkohal siis palve headele inimestele: kes oleks nõus minuga sinna tulema ? Ärge hoidke ennast tagasi ja kontakteeruge minuga.. Näiteks telefoni teel, sest Saaremaal ma ilmselt netti eriti tihti ei satu ..

Sildid: , ,